Search

salut SABASUN

salam 13 Ramadhan

b4 dis de kan i cte sal SABASUN.. masa sampai Sabasun tu ramai giler orang, al maklumla esok nak puasa. mum and my niece aina x masuk sekarang kn H1N1, so better diorang duk kat lua je..


Sabasun ni pasaraya yang menjual segala peralatan rumah ala macam giant tesco 2 gak. cuma x la besar mcm giant and tesco and the price is similar maybe have a small different for certain product. speselnye sabasun ni mse kempen boikot israel hr 2 ye mmg betul2 boikot sebab coke mmg betul x jual kat sana. so klu nk minum coke 2 pergila cari kat kedai lain. sebab 2 la aku suke g sabasun sebab mengotakan apa yang dikata. x mcm certain supermarket 2 konon2 boikot but still jual product diaorg, sbbnye profit. sabasun ni mmg tol2 boikot la product mcm nestle, dove.. and ape la lg ak pn x engt mmg x de la kat c2


so salut kat SABASUN. moga2 1 day blh bukak francais dan kekalkan perniagaan seperti sekarang, sebab walaupun sekarang other people look u are not compete compare with other supermarket but believe other people more believe u im ur busuness promise.banyak juga la y ktorg bali hr 2 hampir full 1 troly

3 comments:

Firol said...

harap terbukak cawangan kat seluruh mesia..baru ngam

Ms.Independant said...

Frozen food die cam donat + roti canai pon bes.
Bli utk bekfes. Tgl kene goreng jek!
Huhu ^_^

ayunik said...

firol-6t klu da bke frol jgn lpe tuk support
frh-yup.. mmg kna goreng sndr tp bes

Post a Comment

kata-kata korang

Blog Widget by LinkWithin