Search

Letih woo

salam 16 Ramadhna


Semalam penat gler ak duk melayan my sis sella g jalan, da la weekend. 1st ktorg g kamdar, kat kamdar 2 rmai gler org maklum la nk rye. ak pn sempat lagu borong 2 pasang baju, padahalnye baju ak y kat rmh 2 pn lom suh akak ak jahit, entah sempat ak nk pakai pd pg lebaran..

lps 2 g lak ke TTC(trg trade centre) kat cni klu bln pose je mst ader org mnjual snjang sebulan pose ni la. tmpt ni agak besar dan ramai lh orh menjual pkaian, tudung, kasut carpet nga frame pn ader skali.. uoll bayang kn 4 hour ak duk ngikut adik ak, mcm nk pitam pn ader. da la b4 blik kna blik lauk tuk msak bke pose lak. my sis x der la shoping sangat just buy 1 blaues, kte nyer sje nk jalan2 sbb 6t da nk balik u..

last2 sbb blik rmh da x larat i sugesst kat my mum bt mee rebus and nasi goreng jer tuk berbuka sbb ak pn da x larat nk msak y complicated.. so ktorg berbuka semalam nasi goreng and ayam goreng, air tebu and kuih simple jer kn... tu je la pic y smpat i snap nga my sis

8 comments:

fhad said...

pergh pompuan.. nak raye je shopping... shopping je mesti nak raye kan? hahhaa... fhad x bli pape pun lagi.. tunggu mlm raye je kot bli bju melayu.. pastu xde pe nak bli.. hehehe.. tiap2 bulan shopping je xo raye xde ape nak bli dah...

ayunik said...

ala kagang pompuan ni x shoping sangat window je.. klu nk shoping slalu mne de ongkosnye. emm shoping rye mlm rye br bes tp jem la time nk blik.

Cutiesifa said...

waa u dah stat shopping lah..
u suka g kamdar eh?nanti i pun nak try ke kamdar lah kot2 jumap shawls menarik kat sana.jarang masuk kamdar ni..

pmpuan mmg selalu window shopping..duit xde nak shopping je kejenya..tauke balak pun leh bankrup :D

Firol said...

dasat deme..aku time macamtu..merehatkan badan jelah

ayunik said...

cutiesifa-leh la cz kat kamdar patern kain cantik and than variety. one stop apperal

frol-ala nk rye kn frol

Quni said...

oit...
lambatnya shopping...
kita shoppimg sebulan sblm raya lagi tau...
hehehehe...
sbb excited sangat nak raya...
skarang hanya menunggu hari raya dtg jea...
kuikuikui....

jai@jezz said...

mak aih.. baju raya x jahit lagi kew.. adohaii..~ sempat ke..?

ayunik said...

quni- awl nye hang shopping raye jangan terpakai sebelum raye suda

jezz-jahit sendiri x pe jezz. tp klu tuk sape yang x tempah lg, ak sugest baek korang pergi beli yang siap klu tidak kempunan la nk merasa baju baru pg raye

Post a Comment

kata-kata korang

Blog Widget by LinkWithin