Search

BENGKeL (part1 )aka kwn2

salam 6 Ramadhan

Rse nye hr ak mcm nk bt entre je mls nk bt krj, layan fb pn slow je, baik bt entry x sakit hati, korang bayang kn gne mic office mcm nk bengong slow stiap ayat y ak taip nk kua kat screen laktop pn slow. TENSION tp ble memikirkan entry y ak nk bt ni, trasa hapy smule sbb ak nk cte sal xtvt ak kat dungun 2. dlm entry feel swi sblm ni kn ak de cte ak bt entre mse taklimat spss, kn ak kte nk cte lg sal 2 kn. tp spss 2 ak cte mse part lain la, sbb de bhagian y bebe

slps habis tuk bengkel 1 st day 2 ak nga maria(bes fren UiTM) kt org berdua g lepak tp pntai smbil hirup udara pntai kat dpn UiTM 2 y pada ak x tercemar. so ktorg pn update la latest news smbil gosip2.

and than ble mlm ktorg b 4 kuar mkn(aku,maria, mai,lela)ni kron2 ak la. ktorg stat cloze pn mse da part 5. apada da da las sem br nk jd kron. ktorg g mkn kat restoran batu 50. cam bese la smbil mkn update n gossip time.

2nd day 2 hbs bengkel ktorg g mnum kat kadai tepi pntai, y join ktorg mai, maria,lela,sara,ustaz. time 2 pakwe mai dtg tp e man segan nk jmpa ktorg(kate nye ktorg ni nmpk tua2, x nmpk sebaya) x dpt trima ak stament 2.sentap beb.

mlm 2 ak kua lg nga mai,lela,maria.ktorg kuar awl sket tonite bcz nk jalan2 lebih sket. tp mlm 2 ktorg mkn kfc jer(request dr mai).actully mlm 2 kwn ak cykeen pn nk dtg jmpa ak, tp x leh la sbb ak da jji awl nga kron. tp ptg 2 ak da jmpa cykeen, layan borak smpai kat kol 8 mlm.
and las day 2 x nyempat kron2 nk sembang sbb memasing nk blik. ak blik tumpang raja clasmate ak. punye la tggu raja smpai 6 lbih(pm) br raja smpai. tu la td sungguh ktorg cpt sbb x nk raja tertungu-tungu. padahal nye... tp b4 ktorg gerak balik lg skali lg ak kua mnum nga claz mate, mse ni lela nga mai x de.

so conclusionye snjang bengkel 2 ak asyik duk open table, mklum la lme x update lbih kurang 3 bulan x jmpe.
thanks to mira and tini cause give a good and condusif place for stay 4 2 nite. x smpt nk kua nga korang for dis time, so next time klu de mse kte kuar ekk.











2 comments:

jai.jezz ^.~ said...

eh kau ader bengkel apa ni.. begkel keta or bengkel motor..? nnggeee..~

aiyou said...

jai ni benkel prctcl la. benkel kete nga moto da bese g

Post a Comment

kata-kata korang

Blog Widget by LinkWithin