Search

tidak berkesempatan

Untuk syawal ni la entry 1st aku.. oleh itu ak ucapkan selamat hari raya and camner raya korang? aku pun x betul2 ready nk bercerita lg, actually x de mood nak manaip ni, tapi tuk folower and spe yang singah blog ni bkn aku x der cte tp bz nga kerja. ak betul2 sibuk sekarang ni.. so ak rasa akan cutu dr berbloging untuk 2 mggu kot untuk menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh..klu sme kerja da sattle dalam 2 mggu 2 la klu x delay la 1 2 mggu lg. huhuhu

6t kte bercerita la. bye uoll

p/s-tulah lain kali jangan ske postpone, x de faedahnye menyusahkan diri adalah

6 comments:

Ms.Independant said...

Frh pOn byk keje ni! Uwaaa!!!~
MoOd raye xilang lagi ni...
Mls jek nk wat keje :P

Cutiesifa said...

suka postpone keje tu perkara biasa..bila nak berubah ek?dah jd tabiat payah gak..dulu pun selalu tangguh keje, skrg dh xkeje..

xpe, waiting for ur raya story..

jai@jezz said...

slamat hari raya... raya sebulan kan.. hehehehe... jgn lupa update citer psl raya k.

fhad said...

same lah kje byk ni... hahah.. if ayu free undi fhad ea dekat www.blogforft.com entry pasal indahnya putrajaya. thanks ea.. hihi

chykeenzachary said...

aiye...bile nak updat eni?hahhaha..ade link to post aku?mekasihla ek

Mr PenyuBiru said...

tu la kan, bila lambat sgt kita update,lama² jadik cam malas plak nak update.

Post a Comment

kata-kata korang

Blog Widget by LinkWithin