Search

dilanggar GARUDA

ni hou
Actualy dilanggar garuda ni berlaku mse 10/08/09, tp i bz ngat x smpat nk bt entry sal dilanggar garuda ni. ptp dlm fb i da update, so member kat fb mg da th cte ni...lbih kurang dlm 7.30 mse hr, time 2 ribut and than i dgr la bunyi y amat kuat di atas siling rmh i 2. dgn perasaan ingin tahu cepat2 i pg tngk lua rmh, time 2 mum i da bising2 gth siling rmh da bocor.
pic ats 2 bro ak ngah mop lantai
uol nk th x ape atap rmh i tercabut mse ribut 2. kat lua rmh di ats bumi ALLAH S.W.T 2 i dpt tngk la atap rmh i y bergelimpangan. hmpir suku dr rmh i tlh basah, sume perabot tlh di alih dngn kadar y paling cepat, tp bnyk la jgak y x dpt diselamatkan dr basah sbb mse 2 kteorg de 3 org je. actually smpat sngt nk alihkan tp sbb kami ni 3 org seme pompuan i, my mum and my sis so slow la sket. korang bayangkandgn 10 biji besen pn x ckup lh tuk mnadah air hujan, ktorg hr 2 mcm mandi ujan dlm rmh la. specel kn dpt mandi ujan. disebabkan air ujan y kuat walaupun da tadah nga baldi x de gne nye sbb air ujan 2 memercik ke lua, so hbs la basah lantai. and ktorg jugak la kna lap lntai tu time 2 my bro da blik. hmpir kol 11 br ktorh siap lapkan sme lantai y basah 2. and berdoa hope dis nite not raining2 again. klu "be rain" x pe sbb hemsem. ala pelakon korea 2 full hose 2 x kn korang x knl... k kla smapai cni je la. kat cni 1 want to said thanks to my mum, my bros and my sis bcz dis nite mmg ktorg cooperate gle2 la sbb nk pasti down e stair rmh ktorg x bsh..


pic ni i sje je taruk cz nk gth btape bersihnye ak mop lntai 2
ayunik

4 comments:

jai.jezz ^.~ said...

aicehh.. bro kamu sempat membuat peace lagi..

SIQAH said...

mujur sume selamat..

bersih lantai tu, mehlah mop kat rumah saya pulak.hehe

p/s:thanks follow.i follow u too :)selamat berpuasa :)

aiyou said...

jai.jezz: bro i bt peace 2 tnde nyer ye ske la nge krj ngemop tuh
siqah:suqah nk byar brp klu i mop umh siqah. slmat berpose too

SIQAH said...

xde bayaran..bukak pose free..hehe

Post a Comment

kata-kata korang

Blog Widget by LinkWithin